Atklāj pieteikšanos Vienības braucienam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau 2. jūlijā sāksies pieteikšanās lielākajam un nozīmīgākajam velonotikumam šogad - 22. Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienam, kas norisināsies 2. septembrī Siguldā, TVNET informē organizatori.

Lai dalībnieki varētu pilnvērtīgi sagatavoties velobraucienam, pieteikšanās tiek sākta divus mēnešus iepriekš.

Plašāka informācija un pieteikšanās www.velo.lv no 2. jūlija līdz 29. augustam. No 9. jūlija pieteikties varēs arī Treks velo veikalos, Siguldas informācijas centrā, Kuldīgas informācijas centrā, Cēsu un Valmieras veloveikalos Eži, Tukuma Ledus hallē un Smiltenes sporta centrā.

Par tradīciju kļuvušais Vienības brauciens pulcē un apvieno ģimenes, darba kolektīvus, pašvaldību iedzīvotājus un draugus. Vienības brauciens norisināsies trīs dažādās distancēs - Sporta šosejas brauciens (102 km), SEB Kalnu divriteņu brauciens (43 km) un Itera tautas brauciens (37,5 km).

Pasākumā piedalīties varēs visi interesenti sākot no 12 gadu vecuma un vecāki. Dalībnieki tiks vērtēti dažādās vecuma grupās - zēni, meitenes, jaunieši, juniori, sievietes, vīrieši un seniori.

Ieteicams pieteikties savlaicīgi. Katram finišētājam tiks pasniegta speciāla piemiņas medaļa. Ar īpašiem kausiem tiks apbalvoti trīs nomināciju uzvarētāji - vienotākais uzņēmums, viskuplāk pārstāvētā pašvaldība, kuplākā ģimene.

Pērn Vienības brauciens Siguldā pulcēja aptuveni 4500 dalībniekus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu