Nolana palikšana Latvijas izlasē tiks izvērtēta mēneša laikā (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācija (LHF) valdes sēdē pirmdien organizācijas prezidentam Kirovam Lipmanam mēneša laikā uzdevusi atrisināt jautājumu par Latvijas hokeja valstsvienības treneru korpusu, vēsta LHF mājas lapa.

Latvijas nacionālās komandas galvenajam trenerim Tedam Nolanam līgums ar LHF beidzas 1. jūnijā. Kanādas speciālists pēc pasaules čempionāta, kurā Latvijas izlase viņa vadībā izcīnīja 10. vietu, izteica vēlmi turpināt darbu ar komandu.

Arī Lipmans medijos izteicās, ka sadarbība, visticamāk, tiks turpināta. «Mums vēl ir laiks, domāsim, analizēsim un mēneša laikā pieņemsim lēmumu par līguma pagarināšanu,» pirmdien sacīja Lipmans.

Par Latvijas hokeja izlases startu pasaules čempionātā atskaitījās izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

«Labi bijām sagatavojušies pasaules čempionātam, pārbaudījām gandrīz 40 spēlētājus, nospēlējām 8 pārbaudes spēles. Pasaules čempionātā ieņēmām 10. vietu. Turnīra noslēguma fāzē komandas līderi nenostrādāja kā bijām cerējuši,» viņš izteicās. «Pozitīvi, ka vairākiem jaunajiem – [Mikam] Indrašim, [Ronaldam] Ķēniņam - tika dota iespēja parādīt sevi un viņi to arī izmantoja.»

Gadu iepriekš Latvijas izlase pasaules čempionātā finišēja 13. pozīcijā. Toreiz komandu vadīja Oļegs Znaroks.

Nolana finansiālais kontrakts ar LHF ir par 30% lielāks, nekā tas bija ar Znaroku, šomēnes laikrakstam «Telegraf» atklāja Lipmans.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu