Jātnieks Ozols ar ķēvi Alibi uzvar PK posmā Baltkrievijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vladislavs Rutkovskis

Ceturtdien, 24.maijā, Baltkrievijā, Minskā sākās Centrāleiropas zonas Pasaules kausa (PK) izcīņas posms jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā (CSIO2*-W), kas ir arī komandu sacensības. Jau pirmajā sacensību maršrutā uzvaru izcīnīja Latvijas sportists Dainis Ozols ar ķēvi Alibi, TVNET informē Latvijas Jāšanas federācijas (LJF) preses dienests.

«Alibi ir ļoti ātra un akurāta ķēve, ja mums palīdz sportiskā veiksme, tad ar viņu nevinnēt ir grūti. Esmu ļoti priecīgs, ka šīs sacensības man sākušās tik veiksmīgi,» saka jātnieks Dainis Ozols.

Uzvaru Ozols izcīnīja ātruma maršrutā ar šķēršļu augstumu līdz 130 cm, Latvijas duets uzvarēja pārliecinoši, apsteidzot otrās vietas ieguvēju par divām sekundēm.

Atbildīgākais starts Latvijas komandai būs piektdien, kad mūsu sportisti sāks cīņu par Nāciju kausu. Latvijas komandā startēs Andis Vārna ar Marmoru, Dainis Ozols ar Lagūnu, Aleksandrs Šakūrovs ar Gīru un Guntars Siliņš ar Lord Picasso. Maršruta šķēršļu augstums būs līdz 160 cm, un tajā būs iespējams izcīnīt arī kvalifikācijas punktus startam Eiropas čempionātā, kā arī Pasaules konkūristu reitinga punktus. Maršruta kopējais balvu fonds ir 23 000 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu