Maradona vēlētos kļūt par "Aston Villa" galveno treneri

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas futbola leģenda Djego Maradona labprāt kļūtu par Anglijas premjerlīgas komandas Birmingemas "Aston Villa" galveno treneri.

Maradona pašlaik ir bez darba, jo pagājušā mēneša beigās tika atlaists no Argentīnas izlases galvenā trenera amata, savukārt "Aston Villa" komandu šīs nedēļas sākumā negaidīti pameta galvenais treneris Martins O'Nīls.

Kā intervijā laikrakstam "Sunday Mercury" izteicies Maradonas pārstāvis Eiropā Valters Soriāno, treneris labprāt pievienotos "Aston Villa" vienībai.

"Es domāju, ka Djego būtu ļoti atvērts idejai braukt uz Angliju un trenēt "Aston Villa"," izteicās Soriāno. "Viņam ļoti patīk Anglijas futbols un valsts kopumā."

"Ja "Aston Villa" īpašnieks Rendijs Lerners ir gatavs piedāvāt Maradonam cienīgu piedāvājumu, esmu pārliecināts, ka viņš saņems pozitīvu atbildi," uzsvēra Soriāno. "Djego pašlaik par savu nākotni runā ar vairākiem klubiem Eiropā, ieskaitot vēl vienu Anglijas vienību."

Kā ziņots, Maradona tika atlaists pēc tam, kad Argentīnas izlase Pasaules kausā nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru.

Tikmēr "Aston Villa" Anglijas čempionāta pirmās kārtas spēlē sestdien ar 3:0 pieveica Vesthemas "United" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu