Znaroks: Savu puišu dēļ esmu gatavs kauties (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Pagājušās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākais treneris Oļegs Znaroks pavēstījis, ka savas vienības Maskavas «Dinamo» hokejistu dēļ būtu gatavs izkauties pat nakts laikā.

«Puišu dēļ esmu gatavs kauties,» «Sport denj za dnjom» citēts Znaroks. «Tā nav problēma.

Esmu viņiem jau teicis: «Naktī zvaniet un sakiet, kur atrodaties, - es atbraukšu un palīdzēšu.»

Paldies Dievam, šāda nepieciešamība nav bijusi. Esmu gatavs celties un krist par viņiem, jo viņi taču stāv par mani. Uz šādas uzticības arī balstās kolektīvs.»

49 gadus vecais Znaroks arī skaidroja aizvadītās sezonas incidentu ar Minskas «Dinamo» uzbrucēju Džefu Pletu, ar kuru viņš izplūcās vienā no Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla mačiem. «Pēc iesildīšanās Plets man ar elkoni iesita pa muguru. Tas arī viss. Cilvēks laikam nesaprata, ar ko viņam darīšana.»

TVNET jau ziņoja, ka trešdien KHL sezonas noslēguma pasākumā Znaroku atzina par aizvadītās sezonas labāko treneri.

Pagājušajā mēnesī Maskavas «Dinamo» komanda KHL finālsērijā ar rezultātu 4-3 pieveica aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas «Avangard» vienību.

Znaroks kopā ar vēl vienu Latvijas speciālistu Hariju Vītoliņu 2008.gada trenēja Balašihas MVD komandu, kurai pirms diviem gadiem palīdzēja aizkļūt līdz KHL finālsērijai. Sekojošajā starpsezonā MVD komanda tika apvienota ar Maskavas «Dinamo» vienību, bet par jaunās komandas treneriem iecēla tieši Latvijas speciālistus.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu