Airētāji Šīre/Adamaitis nekvalificējas olimpiskajām spēlēm (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārairu divnieks Lauris Šīre un Dairis Adamaitis trešdien nespēja kvalificēties šovasar gaidāmajām Londonas olimpiskajām spēlēm.

Šīre/Adamaitis Londonas Olimpiādes pēdējā kvalifikācijas turnīra finālbraucienā ieņēma pēdējo, sesto, vietu, bet četrgades svarīgākajam notikumam kvalificējās pirmo divu vietu ieguvēji.

Latvijas sportisti finālbraucienā 2000 metru garo distanci veica sešās minūtēs un 40,69 sekundēs, kas bija par 13,56 sekundēm lēnāk nekā uzvaru izcīnījušajiem itāļiem Alesio Sartori/Romāno Batisti.

Tikmēr otro vietu un pēdējo ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm šajā distancē izcīnīja Ukrainas airētāji Dmitro Mihajs un Artjoms Morozovs, kuri no uzvarētājiem atpalika par 0,33 sekundēm.

Pirms tam pusfināla barjeru nespēja pārvarēt Jānis Timofejevs vīriešu vieninieku konkurencē un Latvijas jaunā airētāja Elza Gulbe.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu