Rīgas VEF pievienojas S.Valters, Grafs un Bertāns (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Basketbola klubs Rīgas VEF parakstījis līgumus ar trīs pazīstamiem Latvijas basketbolistiem - Sandi Valteru, Raiti Grafu un Dairi Bertānu, otrdien paziņoja klubs.

''Esmu gandarīts par noslēgtajiem līgumiem, jo visi šie spēlētāji teicami iederas tajā spēles koncepcijā, ko esmu paredzējis nākamajā sezonā Rīgas VEF īstenot,'' skaidro kluba galvenais treneris Rims Kurtinaitis.

''Valters ir labs uzbrucējs un labi spēlē arī aizsardzībā. Viņš būs ļoti noderīgs palīgs komandai. Savukārt Grafs jau no jauniešu vecuma ir bijis viens no perspektīvākajiem centriem Eiropā. Viņš ir labas klases spēlētājs. Es sekoju līdzi Grafa karjerai Šauļos, viņš atstāja labu iespaidu. Raitis būs mums labs palīgs Eiropas kausu un citās spēlēs,'' secina Lietuvas basketbola speciālists.

Pieckārtējais Latvijas čempions Valters karjeras laikā pārstāvējis BK ''Brocēni'', "Skonto", TBB Trier (Vācija), TSK Wuerzburg (Vācija), Mariupoles "Azovmash" (Ukraina), ASK Rīga, Imolas "Aget" (Itālija) komandu.

Bet pašreizējais Latvijas valstsvienības centrs Grafs iepriekš spēlējis BK ''Brocēni'', Valparaiso universitātē (NCAA), Oostendes ''Telendus'' (Beļģija), BK ''Ventspils'', ASK Rīga, bet pagājušajā sezonā aizstāvēja BK ''Šiauliai'' krāsas.

Bertānā treneris saskata talantu. ''Dairis ir jauns un perspektīvs basketbolists ar ļoti lielām darbaspējām. Ja viņš turpinās tā strādāt, tikpat nopietni kā līdz šim, izaugsme turpināsies un tiks sasniegti augsti rezultāti,'' pastāstīja Kurtinaitis.

Karjeras laikā Bertāns spēlējis  BK ''Valmiera'', BK "ASK/Juniors", ASK Rīga un BK ''Ventspils'', kur pavadīja iepriekšējo sezonu.

Rīgas VEF jau ir iepriekš parakstīja līgumu ar Kasparu Bērziņu, Gati Jahoviču un Andreju Šeļakovu. Tāpat klubam pievienojies arī amerikāņu uzbrucējs Patriks Sanders.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu