Rīgas "Dinamo" pievienojas kanādiešu uzbrucējs Broks Troters (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" parakstījis līgumu ar kanādiešu uzbrucēju Broku Troteru, vēsta Kanādas portāls "rds.ca".

Kā vēsta "rds.ca", 23 gadus vecais Troters ar "Dinamo" parakstīja līgumu uz vienu gadu, kura laikā saņems 250 000 ASV dolāru (137 500 latu).

Rīgas "Dinamo" pārstāvji aģentūrai LETA informāciju par Trotera pievienošanos nedz apstiprināja, nedz arī noliedza.

Aizvadītajā sezonā Troters pārsvarā spēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" fārmklubā Manitobas "Moose", kas spēlē Amerikas hokeja līgā (AHL). Troters "Moose" rindās aizvadīja 75 mačus, gūstot 36 vārtus un izdarot 41 rezultatīvu piespēli.

Savukārt "Canadiens" sastāvā Troters līdz šim ir aizvadījis divus mačus, kuros pie rezultativitātes punktiem netika.

Kā ziņots, pirmo pārbaudes spēli pirms gaidāmās KHL sezonas Rīgas "Dinamo" aizvadīs 2.augustā "Volvo" sporta centrā, tiekoties ar Vladimira Krikunova trenēto Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību. Pēc šīs spēles turpināsies saspringts treniņdarbs, bet nākamā pārbaudes spēle ieplānota 6.augustā, kad Tukumā "Dinamo" sacentīsies ar citu bijušo tās hokejistu Mārtiņa Cipuļa un Alekseja Širokova pārstāvēto klubu Habarovskas "Amur", kas arī šajā laikā Latvijā gatavosies jaunajai sezonai.

No 10.līdz 14.augustam "Dinamo" piedalīsies Kazahstānas Prezidenta kausa izcīņas turnīrā Astanā, kurā vēl sacentīsies Astanas "Baris", Maskavas apgabala "Atlant" un Minskas "Dinamo".

Pēc atgriešanās no Astanas "Dinamo" turpinās treniņus līdz 24.augustam, kad "Arēnā Rīga" sāksies "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņa, kurā Latvijas kluba pretinieki būs izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais Maskavas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" un "Atlant".

Savukārt pēdējā pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas paredzēta 3.septembrī Liepājā ar "Liepājas metalurga" vienību.

Pirmo spēli jaunajā KHL sezonā "Dinamo" aizvadīs 9.septembrī izbraukumā ar Sanktpēterburgas SKA komandu.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" pagājušajā sezonā aizkļuva līdz Gagarina kausa Rietumu konferences pusfinālam, sezonas noslēguma kopvērtējumā ieņemot astoto vietu līgā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu