Latvijas U-20 jaunietes pārspēj arī Nīderlandes izlasi (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Trešdien Eiropas U-20 sieviešu basketbola čempionāta E grupas trešajā spēlē Latvija ar 71:60 pieveica Nīderlandi. Ceturtdaļfinālā čempionāta saimnieces tiksies ar Turcijas basketbolistēm.

Jau ar spēles pirmajām minūtēm vadībā izvirzījās Latvijas basketbolistes, kas daudzveidīgi darbojās uzbrukumā un ar agresīvu spēli aizsardzībā apgrūtināja Nīderlandes izlases spēlētājas (28:12).

Otrajā ceturtdaļā abu komandu basketbolistēm punktu gūšana sagādāja grūtības, taču iniciatīvu no rokām latvietes neizlaida (39:20).

Otrajā puslaikā spēlē tika iesaistītas arī vairākas rezervistes, taču mača gaitu tas būtiski neietekmēja. Latvija pārliecinoši turēja sāncenses apmēram 15 punktu atstatumā un izcīnīja drošu uzvaru ar 71:60.

Uzvarētājām Sabīne Niedola guva 21 punktu un izcīnīja 14 bumbas zem groziem, savukārt Anete Klintsone izcēlās ar 15 punktiem.

Citās E grupas spēlēs Krievija ar rezultātu 76:59 pārspēja Franciju, bet Ukraina uzvarēja Poliju ar 67:50.

Atgādinām, ka B apakšgrupas pirmajā spēlē Latvija ar 87:41 sagrāva Zviedriju, otrajā mačā ar 74:79 pagarinājumā piekāpās Krievijai, savukārt pēc tam ar 90:61 pārspēja Ukrainas vienaudzes un iekļuva turnīra otrajā posmā, kurā 12 komandas tika sadalītas divās grupās (E un F). Ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas labākās četras vienības.

E grupā Latvija vispirms ar 63:49 uzvarēja Poliju, bet otrdien ar 70:67 spraigā mačā pārspēja Franciju.  

Latvijas U-20 sieviešu izlase Eiropas čempionātā: Sabīne Niedola, Anna Gailīte, Anete Klintsone, Arta Strupoviča, Liene Priede, Linda Rubene, Karlīne Nīmane, Anete Čunda, Laura Puriņa, Ieva Krastiņa, Anete Šteinberga, Kristīne Vītola.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu