Benitess vadīs Milānas ''Inter'' (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spāņu futbola speciālists Rafaels Benitess stāsies pie pēdējo piecu gadu Itālijas čempionvienības Milānas ''Inter'' stūres. Šo informāciju apstiprināja kluba prezidents Masīmo Morati.

Bijušais Anglijas premjerlīgas kluba ''Liverpool'' vadītājs trešdien ieradīsies Itālijā, lai noslēgtu līgumu ar Milānas ''Inter''.

''Esam panākuši vienošanos ar Benitesu, apsprieduši sīkas detaļas, un rīt [trešdien] viņš kļūs par ''Inter'' galveno treneri,'' Sky Italia'' pastāstījis Morati.

Neoficiāla informācija liecina, ka vienošanās tiks panākta uz trīs sezonām ar iespēja līgumu pagarināt vēl uz vienu gadu. Treneris par darbu klubā saņemšot ap 3,5 miljoniem sterliņu mārciņu.

Jau iepriekš daudzos ārvalstu masu medijos izskanēja runas, ka 50 gadus vecais speciālists varētu stāties pie ''Inter'' kluba stūres. Tagad šī informācija apstiprinājusies.

''Liverpool'' vienību Benitess atstāja 3. jūnijā un kā kompensāciju par līgumsaistību pārtraukšanu saņēma aptuveni 3 miljonus sterliņu mārciņu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu