Latvijas izlases hokejisti piedalās Vasaras Florbola līgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Atpūtas centrā "Lido" no jūnija līdz pat augustam norisināsies Vasaras Florbola līga, kuras galvenā būtība ir apvienot florbola cienītājus vasaras karstajos mēnešos. Šogad turnīrā piedalīsies arī Rīgas "Dinamo" un Latvijas hokeja izlases spēlētāji Rodrigo Laviņš, Ģirts Ankipāns un Oļegs Sorokins, TVNET informē pasākuma organizatori.

Turnīrs norisināsies divās vīriešu un vienā sieviešu grupā. Vīriešu komandas iedalīsies divās līgās – A un B līga.

A līgā dalību ir pieteikušas vairākas pazīstamas komandas, kā „Kvinta Plus“, kura nav pārspēta nevienā vasaras līgas turnīrā, FK „Rīga“, „Ikšķile“ u.c. Arī B līgā ir pieteikušās vairākas komandas, kurās spēlēs Latvijā pazīstami spēlētāji.

Lielāko turnīra pārsteigumu ir sagādājusi VFL A līgas komanda „Florbolam.lv“, kuras sastāvā spēles Rīgas "Dinamo" un Latvijas hokeja izlases spēlētāji – Rodrigo Laviņš, Ģirts Ankipāns un Oļegs Sorokins, kā arī Latvijas florbolā zināmi spēlētāji, kā, piemēram, Jānis Jansons, Kristiāns Lisovskis, Ainārs Juškēvičs, Oskars Fīrmanis un citi.

Šā gada turnīra galvenā balva VFL A. līgā ir dāvanu karte 500 Ls vērtībā no florbola inventāra veikala "Florbolam.lv".

Pēc vairāku komandu lūgumiem turnīra pieteikšanās datums ir pārcelts uz 25.maiju līdz plkst. 19:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu