«Rubene», «Bauska» un «RTU/Inspecta» centīsies pagarināt sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Buivids

Vakar Latvijas florbola čempionāta vīriešu Virslīgas pusfinālā iekļuva «Ķekava», kas sērijā ar 3:0 pārspēja «Pārgauju». Šodien to pašu centīsies izdarīt «Lekrings», «Lielvārde» un «Ulbroka/FS Masters», protams, ja pretargumentus neatradīs attiecīgi «Rubene», FK «Bauska» un «RTU/Inspecta».

Pulksten 18.00 «Rubene» (6.) - «Lekrings» (3.), sērijā 0:2 (Kocēnu sporta namā)

Lai gan no Vidzemes derbija ceturtdaļfinālā tika gaidīta sīva cīņa, abi aizvadītie mači noritējuši pēc viena un tā paša scenārija – Cēsu «Lekrings» spēles pirmajā daļā ieguva ievērojamu pārsvaru, ko atlikušajā laikā, neskatoties uz Kocēnu komandas izmisīgajiem centieniem atspēlēties, nosargāja, uzvarot ar 6:4 un 7:4.

Rezultatīvi abus mačus aizvadījis cēsnieks Andris Rajeckis, kura kontā 6 (5+1) punkti. Lielākie palīgi viņam bija Toms Rīsmanis ar 3 (2+1) un Jānis Freivalds ar 3 (1+2) punktiem. Galvenie punktu guvēji «Rubenes» sastāvā bija Kaspars Antons – 3 (3+0), Ivars Jēkabsons – 3 (2+1) un Atis Stepāns – 3 (0+3). Kocēniešiem vairs nav kur atkāpties – jācer, ka izcīnīt pirmo uzvaru sērijā palīdzēs sava sporta nama sienas un līdzjutēju atbalsts.

Pulksten 18.00 FK «Bauska» (10.) - «Lielvārde» (2.), sērijā 0:2 (sporta namā «Mēmele», Bauskā)

Arī lielvārdieši ceturtdaļfināla sēriju sāka ar divām uzvarām. Tomēr, ja pirmajā mačā «Lielvārde» uzvarēja bez lieka satraukuma (4:2), tad otrajā spēlē baušķenieki, kuri visu cīņu aizvadīja tikai deviņu laukuma spēlētāju sastāvā, saviem pretiniekiem lika krietni panervozēt, piekāpjoties tikai pamatlaika pēdējās minūtēs – 6:8.

Skaidrs, ka FK «Bauska» nav padevusies un savā laukumā noteikti centīsies tikt pie uzvaras. Lielvārdes komandā punktu gūšana sērijas pirmajās divās spēlēs vislabāk veikusies Jānim Jansonam un Tomam Akmeņlaukam – pa 5 (3+2). FK «Bauska» rindās tieši tāda pati statistika Ģirtam Laugalim.

Pulksten 20.00 «Ulbroka/FS Masters» (8.) - «RTU/Inspecta» (1.), sērijā 2:0 (Ulbrokas sporta namā)

Ceturtdaļfināla duelis, kura pirmajos divos mačos fiksēti negaidīti rezultāti – sezonu viduvēji aizvadījusī «Ulbroka/FS Masters» viesos ar 4:2 un 5:2 pārspējusi pašreizējo čempioni un regulārā turnīra uzvarētāju «RTU/Inspecta». No vienas puses, rīdziniekiem ir visas iespējas iekļūt vēsturē kā pirmajai Virslīgas komandai, kam izslēgšanas spēļu sērijā izdevies atspēlēties no 0:2, no otras puses, katra studentu kļūda var nozīmēt, ka sezona viņiem beigusies.

Divās spēlēs «RTU/Inspecta» guvusi četrus vārtus, tikai vienam spēlētājam (Oskaram Fīrmanim) ir vairāk par vienu rezultativitātes punktu. «Ulbroka/FS Masters» sastāvā rezultatīvākie bijuši Kaspars Šķēls ar 3 (2+1) un Emīls Liepiņš ar 3 (0+3) punktiem, bet noteikti jāuzteic vārtsargs Indriķis Siliņš, kurš atvairījis 63 no 67 pretinieku metieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu