"Talsi/Triobet" iekļūst "Hipolīzings" florbola čempionāta finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Hipolīzings" vīriešu florbola čempionāta pusfinālsērijas izšķirošajā, piektajā spēlē otrdien "Talsi/Triobet" komanda izbraukumā ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:2, 2:0) pieveica Kocēnu "Rubene" vienību, sērijā līdz trīs uzvarām svinot panākumu ar 3-2.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Kristians Lisovskis, bet pa reizei precīzi meta Oskars Fīrmanis un Artis Raitums. Savukārt "Rubene" vienības rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Jānis Alps un Jānis Bagāts.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmajā mačā "Rubene" savā laukumā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 5:3, otrajā spēlē "Talsi/Triobet" viesos revanšējās ar 7:4, trešajā mačā Talsos "Rubene" sīvā cīņā uzvarēja ar rezultātu 6:5, bet sērijas ceturtajā spēlē Talsos mājinieki vēlreiz revanšējas, izcīnot uzvaru pagarinājumā ar 7:6.

Kā zināms, ceturtdaļfināla sērijā "Rubene" ar 3-1 pieveica Stalbes komandu "Pārgauja", bet "Talsi/Triobet" ar 3-2 uzveica Igaunijas vienību Jegevas "Tahe".

Otrā pusfinālā regulārā čempionāta uzvarētāji Cēsu "CelTik/Lekrings" ar rezultātu 3-0 pieveica "Ķekavu".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu