UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā četri Anglijas klubi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vakar UEFA Čempionu līgā futbolā noskaidrojās visas ceturtdaļfinālistes. Trešdien no četrām astotdaļfināla spēlēm pārliecinošāko uzvaru izcīnīja Spānijas klubs "Barcelona", kas ar 5:1 savā laukumā uzvarēja Francijas čempionvienību Lionas "Olympique", bet divu spēļu summā Katalonijas vienība triumfēja ar 6:3. Divus no vārtiem “Barsas” labā guva francūzis Tjerī Anrī.

Cīņu par Čempionu līgas kausu turpinās labākās astoņas vienības. Četri Anglijas klubi - Londonas "Chelsea", “Liverpool”, Mančestras "United" un "Arsenal", Spānijas klubs – "Barcelona", Portugāles "Porto" un Vācijas Minhenes "Bayern".

Trešdienas spēļu rezultāti

"Porto" - Madrides "Atletico" 0:0 (0:0), divu spēļu summā 2:2, bet, pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem, ceturtdaļfinālam kvalificējās "Porto".

"AS Roma" - Londonas "Arsenal" 1:0 (1:0), divu spēļu summā 1:1, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 7:6 uzvarēja "Arsenal".

Mančestras "United" - Milānas "Inter" 2:0 (1:0), divu spēļu summā 2:0.

"Barcelona" - Lionas "Olympique" 5:1 (4:1), divu spēļu summā 6:3.

Otrdienas spēļu rezultāti

Minhenes "Bayern" - Lisabonas "Sporting" - 7:1 divu spēļu summā 12:1.

Atēnu "Panathinaikos" - "Villarreal" - 1:2 divu spēļu summā 2:3.

Turīnas "Juventus" - Londonas "Chelsea" - 2:2 divu spēļu summā 2:3.

“Liverpool” - Madrides “Real” 4:0 divu spēļu summā 5:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu