Noslēdzies Amatieru volejbola līgas pamatturnīrs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar četrām spēlēm Aizkrauklē, Balvos un divām Kuldīgā svētdien noslēdzās Latvijas čempionāta Amatieru līgas volejbolā pamatturnīrs. Pēc pamatturnīra spēlēm noskaidrojušās visas komandas, kas ieguvušas iespējas spēlēt "play-off" turnīrā.

Svētdien pēdējās pamatturnīra spēlēs uzvaras izcīnīja "RTU UPS", "Palsams / Kuldīga", VK "Mārupe" un SK "Aizkraukle". Visas šīs komandas nodrošinājušas vietu Amatieru līgas "play-off" turnīrā. Tāpat 1/4 finālos spēlēs "TSI", VK "Ozolnieki", "Murjāņu sporta ģimnāzijas" un "Rīgas Volejbola skolas" volejbolisti.

Pēc pamatturnīra noslēguma kļuvuši skaidri visi 1/4 finālu pāri. Amatieru līgas pārliecinošie sezonas līderi "Palsams / Kuldīga" (pamatturnīrā izcīnītas 19 uzvaras 20 spēlēs) volejbolisti, kas vienīgo zaudējumu piedzīvoja vien tāpēc, ka uz spēli Balvos sestdien neaizbrauca, 1/4 finālā spēlēs ar "Rīgas Volejbola skolas" komandu. "TSI" komanda 1/4 finālā spēlēs ar SK "Aizkraukle" volejbolistiem, VK "Mārupe" tiksies ar "RTU UPS", bet VK "Ozolnieki" "play-off" turnīra pirmajā kārtā spēlēs ar "Murjāņu Sporta ģimnāzijas" jaunajiem volejbolistiem.

Latvijas čempionāta Amatieru līgas 1/4 fināli sāksies jau martā.

Amatieru līgas (volejbolā) 1/4 finālu pāri: "Palsams / Kuldīga" - "Rīgas Volejbola skola" "TSI" - SK "Aizkraukle" VK "Mārupe" - "RTU UPS" VK "Ozolnieki" - "Murjāņu sporta ģimnāzija"

Amatieru līgas turnīra tabulu (noslēguma) atradīsiet ŠEIT - http://www.volejbols.lv/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=912&Itemid=179

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu