"Dinamo" "bullīšos" uzvar Novosibirskas "Sibirj" (60)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0) pieveica Novosibirskas "Sibirj" komandu, ar ko pietika, lai garantētu vietu izslēgšanas spēlēs.

Spēles rezultātu trešajā minūtē ar precīzu tālmetienu atklāja Dūvijs Vestkots. Tas notika brīdī, kad "Dinamo" spēlēja piecatā pret trijiem pretiniekiem. 31.minūtē Mihails Aņisins rezultātu izlīdzināja, bet 36.minūtē Guntis Galviņš bija precīzs ātrajā pretuzbrukumā, gūstot savus pirmos vārtus KHL. Izlīdzinājumu 55.minūtē panāca "Sibirj" hokejists Dmitrijs Juškēvičs.

Pēcspēles metienos pirmajās trijās sērijās neviena no komandām nespēja izpildīt precīzus metienus, bet ceturtajā sērijā precīzi meta Lauris Dārziņš, nodrošinot "Dinamo" vienībai uzvaru.

Par labāko hokejistu "Dinamo" vienībā tika atzīts vārtsargs Martins Pruseks, bet "Sibirj" komandā Juškēvičs.

Šajā mačā "Dinamo" rindās nespēlēja viens no vienības līderiem Aleksandrs Ņiživijs, kurš piektdien abu komandu pirmajā spēlē guva vienus vārtus un izpildīja vienu rezultatīvu piespēli. Ņiživija, kuram piektdienas spēlē ripa kādā epizodē neveiksmīgi trāpīja pa kāju, vietā otrajā maiņā spēlēja Gints Meija.

Savukārt pēc traumas izārstēšanas laukumā atgriezās vārtsargs Martins Pruseks, kurš nebija spēlējis kopš 19.janvāra. Tāpat aizsarga Kristapa Sotnieka vietā šajā mačā spēlēja Guntis Galviņš.

"Dinamo" hokejisti ar "Sibirj" šosezon jau trīs reizes ir spēlējuši. Pirmajos divos mačos Latvijas klubs piedzīvoja zaudējumu, bet piektdien svinēja uzvaru. Vispirms pagājušā gada 7.septembrī rīdzinieki zaudēja pagarinājumā ar rezultātu 1:2, bet dienu vēlāk klubs "Dinamo" pretiniekam piekāpās ar 1:6. Savukārt piektdien "Dinamo" bija pārāks ar 6:4.

Arī pēdējās trīs spēles regulārajā čempionātā "Dinamo" aizvadīs savā laukumā. 23.februārī "Arēnā Rīga" viesosies Novokuzņeckas "Metallurg" hokejisti, bet regulāro čempionātu "Dinamo" noslēgs ar diviem mačiem pret Habarovskas "Amur" 25. un 26.februārī.

Čempionāta kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 81 punktu 53 spēlēs šobrīd atrodas 12.vietā un ir garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs, bet "Sibirj" ar 57 punktiem 54 mačos ieņem 20.pozīciju.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 mačiem, un cīņu par Gagarina kausu turpinās pirmās 16 vienības.

Citu spēļu rezultāti

Omskas "Avangard" - Ņižņekamskas "Ņeftehimik" 4:5 (2:1, 2:1, 0:2, 0:1) - pagarinājumā

Balašihas MVD - Čehovas "Vitjaz" 7:1 (2:0, 2:1, 3:0)

Maskavas "Spartak" - Ņižņijnovgorodas "Torpedo" 5:3 (3:1, 0:1, 2:1)

Maskavas "Dinamo" - Novokuzņeckas "Metallurg" 6:1 (1:1, 4:0, 1:0)

Minskas "Dinamo" - Habarovskas "Amur" 3:2 (2:1, 0:0, 1:1)

Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu