Bekhems pagarina līgumu ar Losandželosas «Galaxy»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreizējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Deivids Bekhems pagarinājis līgumu uz diviem gadiem ar Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas «Galaxy», apstiprinājusi vienība.

Kā zināms, Bekhemam līgums ar ASV čempionvienību beidzās pagājušā gada nogalē.

36 gadus vecais Bekhems 2012. gada sākumā bija ļoti tuvu līguma noslēgšanai ar Francijas komandu Parīzes «Saint-Germain», tomēr ģimenes apsvērumu dēļ atteica slavenajam klubam.

«Šis bija ļoti svarīgs lēmums,» sacīja Bekhems. «Saņēmu ļoti daudz piedāvājumus no dažādām pasaules komandām. Turklāt man ir interesanti spēlēt ASV un arī nākamajā sezonā es vēlos izcīnīta kausu kopā ar «Galaxy».»

«Mana ģimene Amerikā ir ļoti laimīga. Esam ASV iedzīvojušies un gribam pavadīt šeit vēl daudz gadu,» skaidroja Bekhems.

Iepriekš Bekhems un «Saint-Germain» bija vienojušies par personīgā līguma nosacījumiem, kura ietvaros viņš pusotras sezonas laikā pelnītu 800 000 eiro (562 000 latu) mēnesī.

Bekhems savas karjeras laikā visilgāk spēlēja Anglijas klubā Mančestras «United», kuru pārstāvēja no 1993. līdz 2003. gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam Madrides «Real», kuru pārstāvēja līdz 2007.gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu