«Vitjaz» rezultatīvākais spēlētājs Aņisins pievienojas Znaroka komandai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Maskavas «Dinamo» pievienojies Čehovas «Vitjaz» rezultatīvākais spēlētājs Mihails Aņisins, vēsta «Vitjaz» mājas lapa.

Tikai 164 centimetrus garais, 23 gadus vecais uzbrucējs 38 spēlēs šajā sezonā guvis 16 vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles. Ar nopelnītiem 29 rezultativitātes punktiem viņš ir «Vitjaz» rezultatīvākais hokejists.

Pirmdien pēc spēles Rīgā, kad Maskavas «Dinamo» ar rezultātu 0:1 zaudēja vietējai «Dinamo» vienībai, Znaroks atklāja, ka komandas rindas pavisam noteikti tiks papildinātas ar kādu jaunu spēlētāju, taču konkrētus uzvārdus neminēja.

Tāpat «Vitjaz» komandu pametuši Mihails Žukovs, kurš pievienojies Omskas «Avangard», bet Artēmijs Panarins turpmāk pārstāvēs Latvijas valstsvienības uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu