Toti spēlēs Rīgā, iespējams - arī Vjēri (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Zināms Itālijas futbola komandas sastāvs, kas 6. februārī Rīgas Olimpiskajā sporta centrā aizvadīs labdarības maču ar Latvijas komandu, kas pamatā tiks veidota no "Skonto" komandas spēlētājiem.

A sērijas futbolistu komandā Rīgā spēlēs Frančesko Toti, Andželo Peruci, Kristians Čivu, Kristians Panuči, Lenadro Damjans Kufrē, Daniēle de Rosi un Alberto Akvilani.

Iespējama ir arī nu jau bijušā "AC Milan" uzbrucēja Kristiana Vjēri, kas pārgājis uz Francijas čempionātā startējošo komandu "Monaco", dalība mačā.

Kā jau ziņots, maču, kas notiek pēc Toti iniciatīvas, rīko ANO Bērnu fonds (UNICEF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF). No biļetēm iegūtie līdzekļi tiks ziedoti UNICEF.

"Priecē, ka ir tāds pasākums, kas varbūt nebūs tik interesants futbola plāksnē, toties veltīts labdarībai," šodien notikušajā preses konferencē norādīja LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis. "Redzēt tās [futbola] zvaigznes dzīvē jau būs lieliski."

Skatītāju vietas būs ap tūkstoti. Plānots, ka 600 biļešu tiks organizācijām un sadarbības partneriem, pārējās varēs iegādāties ne ātrāk kā nedēļu pirms mača. Aptuvenā biļešu cena plānota vismaz 20 latu apmērā. Iespējams, ka spēli rādīs arī kāds no Latvijas telekanāliem.

Toti, kas ir labas gribas vēstnieks UNICEF organizācijā, ar partneriem Rīgā ieradīsies ar privātu reisu. Kopēji treniņi viņiem nav plānoti.

Latvijas komandas sastāvs tiks balstīts uz "Skonto" komandas spēlētājiem, citu klubu pārstāvjus iesaistīt netiek plānots, norādīja Mežeckis. Dalībai mačā piekrišanu ir devuši Arturs Zakreševskis, Kristaps Blanks, Gatis Kalniņš un Andrejs Piedels. Kā zināms, kapteinis būs Mihails Zemļinskis.

Pats mačs 6. februārī sāksies pulksten 18.15. Tiks aizvadīti trīs periodi - katrs ilgs 15 minūtes. Katrā komandā laukumā vienlaikus būs pa pieciem futbolistiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu