Vests: Braients ir labākais spēlētājs kluba vēsturē (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kirby Lee/US Presswire

Bijušais Nacionālās basketbola līgas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' spēlētājs Džerijs Vests, kurš 1972. gadā izcīnīja NBA čempiontitulu un tika atzīts arī par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, atzina, ka pašreizējais komandas līderis Kobe Braients ir labākais spēlētājs kluba vēsturē.

Vests Braientu stāda augstāk par kluba leģendām – Īrvinu "Maģisko" Džonsonu un Karīmu Abdulu Džabaru.

''Kobe ir labākais spēlētājs ''Lakers'' vēsturē. Laukumā viņš paveic neticamas lietas un ar katru gadu progresē. Viņš kļūst arvien labāks, un tā notiek tikai ar vareniem spēlētājiem,'' pavēstīja Vests, kurš 14 reizes spēlējis NBA Visu zvaigžņu spēlē.

''Nekad neaizmirsīšu pirmo reizi, kad ieraudzīju viņu treniņā. Viņa meistarības līmenis bija neizmērojams, varēja just viņa pārākumu un pārliecību par sevi. Šīs spēlētājs ir unikāla personība, un viņš ne no kā nebaidās. Braientam katrā spēlē nav jāparāda savas maksimālās spējas, jo viņš ir labs taktiķis,'' ''Lakers'' kluba zvaigzni slavēja Vests, ziņo izdevums ''Los Angeles Daily''.

Jau ziņots, ka NBA finālsērijas pirmajā spēlē Losandželosas ''Lakers" savā laukumā ar 101:89 pārspēja Bostonas ''Celtics'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Braients uzvarētājiem palīdzēja ar 30 gūtiem punktiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu