No pasaules čempionāta hokejā mājās atgriežas Latvijas izlase (11)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas valstsvienība hokejā pēc izstāšanās pasaules čempionātā (PČ) no Vācijas mājās atgriežas trešdien, un sagaidāms, ka tā Rīgas lidostā ieradīsies ar "Lufthansa" lidmašīnu no Frankfurtes, kuras ielidošana paredzēta plkst. 14.

Pirmdien pēdējā spēlē PČ grupas turnīrā Manheimā Latvijas izlase ar 1:3 zaudēja Čehijai, kas nozīmēja palikšanu ārpus ceturtdaļfināla dalībnieku skaita.

Uzvara pār čehiem Latvijai būtu nodrošinājusi dalību ceturtdaļfinālā, kur spēlēs pa četrām komandām no divām otrās kārtas grupām. Līdz ar to Latvijas izlase neizpildīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) uzdevumu iekļūt PČ spēcīgāko valstsvienību astotniekā.

Trijās PČ spēlēs pirmās kārtas grupas turnīrā Latvija uzvarēja Itālijas hokejistus, bet zaudēja Šveicei un Kanādai, savukārt otrās kārtas grupā pirms neveiksmes pret Čehiju pieveica Norvēģiju, bet zaudēja zviedriem.

Pasaules čempionātā Latvijas izlase ierindojās 11. vietā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu