Vokouns: Spēle ar Latviju bija uz dzīvību un nāvi (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules hokeja čempionāta spēli ar Latvijas valstsvienību Čehijas izlase aizvadīja uz dzīvību un nāvi, atzina tās vārtsargs Tomašs Vokouns.

"Mēs atradāmies virs bezdibeņa, un tāpat būs arī spēlē ar Kanādu. Paši sevi iedzinām tādā situācijā, tāpēc tagad mums nepieciešams uzvarēt, citādi brauksim mājās," atzina 33 gadus vecais vārtsargs.

Kā ziņots, Čehijas izlase pirmdien pieveica Latviju ar rezultātu 3:1 (0:0, 2:0, 1:1). Ja Latvijas izlase šajā mačā būtu uzvarējusi pamatlaikā, tā iekļūtu ceturtdaļfinālā, tomēr tagad čempionātu noslēgs 12.vietā.

"Spēlē ar Latviju mums bija uzdevums pirmajiem gūt vārtus, jo šajā turnīrā visas komandas labi spēlē aizsardzībā," pastāstīja Vokouns.

Čehijas izlase pēdējo otrā posma turnīra spēli ar Kanādu otrdien uzsāks jau plkst.17.15 pēc Latvijas laika. Čehiem vietu ceturtdaļfinālā garantēs kaut viens izcīnīts punkts.

Kā ziņots, Latvijas izlase izšķirošajā mačā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā tieši ar Čehiju tikās arī Vankūveras olimpiskajās spēlēs, toreiz piedzīvojot zaudējumu pagarinājumā ar rezultātu 2:3.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu