Stamkoss atgriezīsies Kanādas izlases sastāvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kanādas hokeja valstsvienības uzbrucējs Stīvs Stamkoss atgriezīsies izlases sastāvā un jau šodien dosies laukumā pasaules čempionāta otrā posma trešajā spēlē pret Čehijas izlasi.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta labākais snaiperis savainojuma dēļ izlaida pēdējās divas spēles, taču tagad ir gatavs atgriezties ierindā, lai savai komandai palīdzētu cīnīties pasaules čempionātā.

''Vienmēr ir viegli kritizēt komandu, skatoties spēli no tribīnēm,'' TSN citē NHL kluba Tampabejas ''Lighting'' līderi Stamkosu.

''Esmu pārliecināts, ka visi mani partneri ļoti labi saprot - mēs varam spēlēt krietni labāk. Tagad cīnīsimies par uzvaru katrā spēlē,'' norādīja 20 gadus vecais centra uzbrucējs. 

Kanādas izlase šodien Manheimā plkst. 17.15 aizvadīs spēli ar Čehiju, bet dienas otrajā šīs grupas spēlē Šveice tiksies ar Zviedriju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu