Latvijas hokejisti noskaņoti kaujinieciski spēlei pret Čehiju (8)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.iihf.com

Latvijas valstsvienības hokejisti ir kaujinieciski noskaņoti pirmdienas spēlei pret Čehiju pasaules čempionātā (PČ), lai izrādītu pretiniekiem nopietnu pretestību un pacīnītos par vietu ceturtdaļfinālā, informēja Latvijas Hokeja federācijas Preses dienestā.

Rīta treniņā uz ledus izgāja visas četras valstsvienības maiņas, vienīgi uzbrucējs Mārtiņš Karsums darbojās uz velotrenažiera svaru zālē. Taču vakarā arī Karsums būs kopā ar komandas biedriem uz ledus, lai cīnītos ar čehiem un palīdzētu komandai pretendēt uz vietu ceturtdaļfinālā.

Treniņa otrajā daļā izlases treneri sarīkoja nelielu pārbaudi vārtsargam Edgaram Lūsiņam, kurš šovakar būs Edgara Masaļska rezervists.

Savā starpā konkurēja arī treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, lai noteiktu, kurš vairāk uzveiks Lūsiņu. Pārāks šajā pārbaudījumā bija izlases galvenais treneris Znaroks.

Latvijas hokejisti alkst revanšēties Čehijai par zaudējumu ar 2:3 Vankūveras olimpisko spēļu turnīrā. Lai saglabātu izredzes uz vietu PČ ceturtdaļfinālā, Latvijas izlase pirmdien nevar atļauties čehiem zaudēt.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu