Krievijas hokejisti atsakās runāt ar medijiem (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc spēles ar Dānijas izlasi Krievijas izlases hokejisti atteicās sarunāties ar žurnālistiem, jo presē tiek atspoguļotas lietas, kas nekādā mērā neattiecas uz hokeju.

Saskaņā ar Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) noteikumiem, vismaz trīs spēlētājiem pēc spēles ir jāatbild uz žurnālistu jautājumiem, taču Krievijas izlase no ģērbtuvēm izsūtīja tikai divus jaunākos spēlētājus – Dmitriju Kuļikovu un Artjomu Aņisimovu.

Spēlētāji paziņoja, ka nerunāt ar mediju pārstāvjiem ir visas komandas lēmums un nav zināms, cik ilgi spēlētāji nerunās.

Tikmēr komandas galvenais treneris Vjačelsavs Bikovs emocionāli paziņoja, kādēļ komanda pieņēmusi šādu lēmumu.

''Jūsu uzdevums ir atspoguļot spēles, bet, kad pa televizoru vai presē tiek stāstīts ar ko hokejisti nodarbojas brīvajā laikā, tad daudz kas tiek pasniegts negatīvā gaismā,'' teica Bikovs.

Krievijas izlases galvenais treneris lika žurnālistiem iejusties hokejistu ādā un tikai tad izteikt spriedumus, vēsta portāls ''Allhockey.ru''.

Jau ziņots, ka pasaules čempionātā Vācijā vairākus Krievijas izlases spēlētājus nofilmēja smēķējam restorānā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu