Zviedrija PČ hokejā uzvar Kanādu, Baltkrievija pagarinājumā Vāciju (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zviedrijas izlase svētdien pasaules čempionāta (PČ) hokejā F grupas spēlē Manheimā ar 3:1 uzvarēja Kanādu, liecina organizatoru informācija.

Pēc šīs uzvaras Zviedrijai ir 9 punkti, tikpat cik Šveicei, kas aizvadījusi vienu spēli mazāk. Kanadai ir 6 punkti, Čehijai, Latvijai un Norvēģijai pa 3. Latvijas un Čehijas pirmdienas spēle izšķirs ceturto komandu, kas kvalificēsies ceturtdaļfinālam no šis grupas. Jau ziņots, ka Latvija ar 5:0 uzvarēja Norvēģiju.

Dramatiski risinājās svētdienas vakara spēle Ķelnē, kurā Baltkrievija pagarinājumā ar 2:1 uzvarēja Vāciju, kas izlīdzinājumu panāca 54 sekundes pirms pamatlaika beigām. Dienas pirmajā spēlē Krievija uzvarēja Dāniju ar 6:1.

E grupā Krievijai ir 12 punkti, Dānijai un Somijai, kam ir spēle mazāk - pa 6, Vācijai 4, Slovākijai, kam viena spēle rezervē - 3, Baltkrievijai 2 punkti.

E grupa

Vācija - Baltkrievija 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1)

Vārtus guva: Marcels Millers - Andrejs Mihaļevs, Aleksejs Kaļužnijs

Metieni uz vārtiem: 34-21

Soda minūtes: 8-2

Vārtsargi: Deniss Endrass - Andrejs Mezins

F grupa

Zviedrija - Kanāda 3:1 (1:0, 2:0, 0:1)

Vārtus guva: Juhans Harju, Junass Andersons 2 - Brjūss Laičs

Metieni uz vārtiem: 32-33

Soda minūtes: 6-4

Vārtsargi: Junss Gustavsons - Kriss Meisons, Čads Džonsons

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu