"Lekrings" komandai pirmā uzvara LČ finālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vīriešu florbola čempionāta - "Hipolīzings" virslīgas - finālsērijas trešajā spēlē sestdien pirmo uzvaru izcīnīja pagājušās sezonas čempionvienību Cēsu "Lekrings", kas ar rezultātu 6:3 (1:2, 3:1, 2:0) pārspēja RTU/"Inspecta" komandu.

Tomēr sērijā līdz četrām uzvarām RTU/"Inspecta" komanda saglabāja vadību ar rezultātu 2-1.

Šajā mačā pēc sekmīgas pirmā perioda izskaņas RTU/"Inspecta" ieguva vadību ar rezultātu 2:1, bet 23.minūtē panāca ar 3:1, tomēr turpinājumā vairs vārtus nespēja gūt, bet cēsnieki pārņēma iniciatīvu mačā, izcīnot panākumu.

Šajā spēlē divus vārtus uzvarētājiem guva Mārtiņš Rajeckis, bet pa reizei precīzi bija Toms Rīsmanis, Dāvis Vilders, Aleksandrs Abramovs un Jānis Freivalds.

Savukārt RTU/"Inspecta" labā pa vārtiem guva Oskars Fīrmanis, Kaspars Šķēls un Artis Raitums.

Jau ziņots, ka finālsērijas pirmajā spēlē RTU/"Inspecta" florbolisti uzvarēja ar rezultātu 7:6, bet pēc tam svinēja panākumu pēcspēles metienos ar 5:4.

Abu komandu ceturtā spēle notiks svētdien Rīgā, un to tiešraidē varēs vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā. Piektā spēle tiks aizvadīta 17.aprīlī Valmierā, kur pēc tam notiks arī sestais un septītais mačs, ja tādi būs nepieciešami.

Jau ziņots, ka pusfināla sērijās "Lekrings" ar 3-0 pieveica "Rubene" komandu, bet "RTU/Inspecta" pārspēja Irlavas "Telms/Energokomplekss" vienību. Spēle par trešo vietu notiks 10.aprīlī Valmierā.

Vienīgajā spēlē par trešo vietu sestdien "Rubene" pārspēja "Telms/Energokomplekss" vienību ar rezultātu 7:6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu