Džokovičs pārsteidzoši nepārvar Maiami turnīra otro kārtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Maiami ''Sony Ericsson Open'' tenisa turnīra otrajā kārtā zaudējumu piedzīvoja serbs Novāks Džokovičs (ATP rangā 2. vieta), kurš trijos setos atzina beļģa Olivjē Rohusa pārākumu (2:6, 7:6(7) un 4:6).

Beļģis, kurš ATP rangā ieņem 59. vietu, jau pirmajā setā divreiz spēja lauzt Džokoviča servi, kas ļāva setu pārliecinoši uzvarēt ar 6:2. Otrais sets bija daudz līdzīgāks, un tā uzvarētājs tika noskaidrots taibreikā, kurā pārāks izrādījās serbs.

Savukārt izšķirīgajā setā stabilāku sniegumu demonstrēja Rohuss, kurš izvirzījās vadībā un to prata nosargāt.

Par zaudēto otro setu Beļģijas tenisists sacīja: ''Man atlika uzvarēt tikai vienu setu, tādēļ paliku pozitīvi noskaņots, kas man palīdzēja uzvarēt spēli.''

Mača laikā, kurš ilga 2 stundas un 55 minūtes, serbs pieļāva 11 dubultkļūdas un izpildīja sešas neatvairāmas serves, kamēr pretinieks tikai vienreiz servēja neatvairāmi, kā arī pieļāva četras dubultkļūdas.

Zaudējumu piedzīvoja arī Indianvelsā triumfējušais horvāts Ivans Ļubičičs, kurš nespēja turpināt maču savainojuma dēļ. Ļubičičs pirmo setu uzvarēja ar 6:4, bet otrajā setā, atrodoties vadībā ar 1:0, viņš spēli bija spiests pārtraukt, kā rezultātā uzvaru izcīnīja vācietis Benjamins Bekers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu