Masaļskis uzteic labo spēli aizsardzībā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts.

Pēc otrdien Rīgas "Dinamo'' izcīnītās uzvaras 7:2 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā izbraukumā pār Novosibirkas ''Sibirj'' komandu rīdzinieku vārtsargs Edgars Masaļskis atzina, ka visi spēlētāji nospēlējuši ļoti labi aizsardzībā.

''Varbūt tas, ka mēs tik ātri ielaidām vārtus [0:1], arī mūs sapurināja, kluba oficiālajā mājas lapā internetā citēts Masaļskis. ''Mēs ātri iemetām atbildes vārtus un pārņēmām iniciatīvu. Spēlējām taktiski gudri, un šodien visi spēlētāji nospēlēja ļoti labi aizsardzībā, un līdz ar to pretiniekiem nebija daudz vārtu gūšanas iespēju,'' viņš sacīja.

''Jāspēlē labi aizsardzībā, un tas ir pats galvenais. Jācīnās, jācenšās, un vārtu gūšanas momenti būs, bet galvenais ir aizsardzība kā arī labi jānospēlē savā zonā,'' skadroja Masaļskis. 

Kā ziņots Rīgas "Dinamo'' ar šo uzvaru pārtrauca četru spēļu zaudējumu sēriju. Divus vārtus rīdzinieku labā guva Guntis Galviņš, bet pa reizei precīzi meta Maiks Iguldens, Jānis Sprukts, Martins Karija, Miķelis Rēdlihs un Ģirts Ankipāns. Savukārt "Sibirj'' komandā izcēlās Mihails Aņisins un Leošs Čermaks. 

Pēdējo spēli tālās izbraukuma sērijas ietvaros Rīgas "Dinamo'' aizvadīs 7. janvārī, Habarovskā stājoties pretī "Amur''.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu