Šuplers lepns par demonstrēto sniegumu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts.

''Esmu ļoti priecīgs, ka puiši precīzi izpildīja spēles plānu,'' pēc pārliecinošās uzvaras 7:2 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas ietvaros izbraukumā pār Latvijas valstsvienības aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Novosibirskas ''Sibirj'' vienību sacīja Rīgas "Dinamo'' galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

''Labi izdevās realizēt izveidotos vārtu gūšanas momentus, kā arī veiksmīgi spēlējām pirmajā periodā vairākumā un turpinājām to darīt gan otrajā, gan trešajā trešdaļā,'' skaidroja Šuplers. ''Tāpat sekmīgi darbojāmies aizsardzībā, atņemot "Sibirj'' hokejistiem daudz spēka. Domāju, ka lieliski nospēlēja Masaļskis [Edgars]. Puiši centās spēlēt vienkāršāk: pateicos viņiem par izcīnīto uzvaru un parādīto sniegumu laukumā,'' ''Sibirj'' kluba oficiālajā mājas lapā internetā citēts Šuplers.

''Diemžēl mums ir kauns par komandas spēli. Nespējām realizēt momentus ne pirmajā, ne trešajā periodā, un likās, ka Rīgas kluba vārti ir noburti,'' sacīja Novosibirskas "Sibirj" galvenais treneris Andrejs Tarasenko. ''Vienas trešdaļas laikā nedrīkst ielaist četrus vārtus. Pie rezultāta 1:0 pazaudējām trīs vārtus uz pretuzbrukumiem un ne visai sekmīgi spēlējām mazākumā. Gribu atvainoties visiem komandas līdzjutējiem par tik bezzobainu izpildījumu.''

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo'' ar šo uzvaru pārtrauca četru spēļu zaudējumu sēriju. Divus vārtus rīdzinieku labā guva Guntis Galviņš, bet pa reizei precīzi meta Maiks Iguldens, Jānis Sprukts, Martins Karija, Miķelis Rēdlihs un Ģirts Ankipāns. Savukārt "Sibirj'' komandā izcēlās Mihails Aņisins un Leošs Čermaks.

Pēdējo spēli tālās izbraukuma sērijas ietvaros Rīgas "Dinamo'' aizvadīs 7. janvārī, Habarovskā stājoties pretī  "Amur''.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu