Rīgas "Dinamo'' šodien spēlēs pret Novosibirskas ''Sibirj'' (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts.

Šodien otro spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas ietvaros jaunajā gadā, tālākajā izbraukuma tūrē, aizvadīs Rīgas "Dinamo'' hokejisti, kas plkst. 13.00 pēc Latvijas laika tiksies ar Latvijas valstsvienības aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Novosibirskas ''Sibirj'' vienību. Maču tiešraidē pārraidīs kanālā LTV7 un ''Viasat Sport Baltic''.

2010. gadu rīdzinieki sāka ar zaudējumu 2:3 Novokuzņeckā pret vietējo ''Metallurg'', kas šobrīd ir vājākā komanda Austrumu konferencē, bet kopumā Rīgas ''Dinamo'' hokejisti pretinieku pārākumu atzinuši jau pēdējās četras spēles pēc kārtas.

Līdzīgi klājies ''Dinamo'' kluba pretiniekam, kas iepriekšējās četrās spēlēs cīnījies bez panākumiem, bet pēdējo uzvaru guva Ziemassvētku priekšvakarā, kad ar 4:3 pagarinājumā pieveica jau pieminēto Novokuzņeckas ''Metallurg''.

Latvijas klubam šodien, visticamāk, nāksies iztikt bez uzbrucēja Aleksandra Ņiživija, kurš ir nedaudz apslimis, kā dēļ izlaida iepriekšējo spēli.

Pujacs pašlaik ir komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs starp aizsargiem, viņš 39 spēlēs vienu reizi pārspējis pretinieku vārtsargu, kā arī atdevis 8 rezultatīvas piespēles partneriem. Savukārt vienības rezultatīvākie hokejisti ir Aleksandrs Bikovs (14+11) un Mihails Aņisins (13+12).  

Šīs sezonas abu komandu pirmajā mačā KHL čempionātā uzvaru ar 5:3 Rīgā izcīnīja "Sibirj'', bet pirmssezonas gatavošanās ciklā 31. jūlijā "Inbox'' ledus hallē Piņķos Rīgas "Dinamo" bija pārāks ar 3:1.

Pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo'' un Novosibirskas ''Sibirj'' ceļi krustojās četras reizes, jo abas vienības pārstāvēja vienu divīziju. Pozitīvu bilanci savstarpējos mačos neviena komanda neguva, un panākumus allaž svinēja laukuma saimnieki.

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs izbraukumā: vārtsargi - Edgars Masaļskis, Martins Pruseks, Ervīns Muštukovs; aizsargi - Sandis Ozoliņš, Krišjānis Rēdlihs, Lī Svets, Kristaps Sotnieks, Rodrigo Laviņš, Guntis Galviņš, Oļegs Sorokins, Jēkabs Rēdlihs; uzbrucēji - Jānis Sprukts, Maiks Iguldens, Mārtiņš Cipulis, Aleksandrs Ņiživijs, Roberts Petrovickis, Marsels Hosa, Lauris Dārziņš, Martins Karija, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Andris Džeriņš, Ģirts Ankipāns, Tailers Arnasons.

Pēdējo spēli tālās izbraukuma sērijas ietvaros Rīgas "Dinamo'' aizvadīs 7. janvārī, kad Habarovskā spēkos mērosies ar Latvijas uzbrucēja Alekseja Širokova pārstāvēto "Amur''.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu