Džeimss: "Lakers" komandu izvēlējos izaicinājuma dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss atzinis, ka Losandželosas "Lakers" komandu izvēlējās dēļ izaicinājuma, intervijā ESPN izteicies basketbolists. 

Šovasar Džeimss noslēdza četru gadu līgumu ar "Lakers" komandu par kopējo summu 154 miljoniem ASV dolāru (132 miljoniem eiro). 

Džeimss atzina, ka bija apsvēris Filadelfijas un Hjūstonas variantus, taču pievienošanās "superkomandām" nav viņa mērķis. 33 gadus vecais basketbolists Losandželosas komandu izvēlējās dēļ izaicinājuma. 

"Ilgi apsvēru domu pievienoties Embīdam vai Hārdenam, taču nevēlos pievienoties varenām komandām. Pievienojos "Lakers" komandai, kura pagājušajā sezonā izcīnīja tikai 35 uzvaras, tādēļ komandas attīstīšana ir lielisks izaicinājums," sacīja Džeimss. 

Basketbolists sacīja, ka pilnībā uzticas "Lakers" komandas vadībai. Džeimss uzskata, ka tieši viņa jaunā komanda ir vislabāk pārvaldītā organizācija līgā. Sportists veltīja arī atzinīgus vārdus kluba prezidentam Maģiskajam Džonsonam, kā arī galvenajam menedžerim Robam Pelinkam. Pats basketbolists atzina, ka nonākšana Losandželosā ir sapņa piepildījums. 

"Tas ir kā sapņa piepildījums. Spēlēt tik vēsturiskā komandā, kura ir sasniegusi ļoti daudz ir gandarījums. Liela nozīme manam lēmumam bija arī Maģiskajam Džonsonam. Esmu priecīgs būt daļai no "Lakers" organizācijas," atzina Džeimss. 

Ilgu laiku tika runāts, ka Losandželosā spēkus varētu apvienot Lebrons Džeimss un Pols Džordžs, taču Džordžs izvēlējās pagarināt līgumu ar savu līdzšinējo komandu Oklahomas "Thunder". Džeimss atzina, ka katrs spēlētājs izvēlas līgumu, kurš ir vislabākais viņiem, tādēļ saprot Džordža vēlmi palikt Oklahomā. 

Basketbolists neuzskata, ka šī sezona "Lakers" komandai būs kā pārbūves gads. "Uzskatu, ka mēs esam gatavi izrādīt nopietnu pretestību citām Rietumu konferences komandām," atzina Džeimss. 

"Galvenais uzdevums ir nepazaudēt mūsu koncentrēšanos un mērķi uz kuru ejam. Mērķis ir būt labākiem katru dienu," sacīja Džeimss. 

Neskatoties uz to, ka Džeimss ir nonācis Losandželosā, kur tiek uzlikts papildus spiediens uz superzvaigznēm, basketbolista mērķis joprojām ir čempiontituls. 

"Esmu šeit, lai uzvarētu, tas ir mans galvenais mērķis. Ticu "Lakers" organizācijai, tādēļ esmu laimīgs būt šeit," izteicās Džeimss.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu