Vienības velobrauciens - tradīcijas turpinās (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Igo Japiņa aģentūra

Šā gada 4. septembrī Siguldā notiks jau 15. Vienības velobrauciens. Turpinot Vienības brauciena tradīcijas, visi Latvijas velomīļi tiek aicināti uz pasākumu, lai veicinātu veselīgu dzīvesveidu un radītu kopības izjūtu.

Pieteikties uz 15. Vienības velobraucienu līdz 1. septembrim var veikalos "Gandrs" un "TREK", kā arī sacensību dienā 4. septembrī Siguldā no plkst. 9.00 līdz 11.00.

Piedalīties tiek aicināts ikviens, kurš sasniedzis 12 gadu vecumu, un obligāta prasība ikvienam ir aizsargķivere!

Katrs dalībnieks, kā vienmēr, varēs izvēlēties sev piemērotāko distanci:

Šosejas sporta brauciens - 71,5 km, starts plkst. 12.00, distance Sigulda – Mālpils – Plānupe – Inčukalns - Sēnīte – Murjāņi – Sēja – Ragana – Sigulda. Kalnu divriteņu brauciens - 40 km, starts plkst. 12.05, distance Sigulda – Turaida – Viešas – Igauņi – Sigulda. Šosejas tautas brauciens - 35 km, starts plkst. 13.00, distance Sigulda – Sēnīte – Murjāņi – Ragana – Turaida – Sigulda.

Sacensību starts un finišs - Siguldā, Cēsu un J. Poruka ielas krustojumā.

Pasākumā ar kausiem un balvām tiks apbalvoti katra brauciena ātrākie vīrieši un sievietes. Visi tautas brauciena dalībnieki varēs piedalīties loterijā, bet speciālie kausi tiks pasniegti kuplākajai ģimenei, visvairāk pārstāvētajam darba kolektīvam un viskuplāk pārstāvētajai skolai.

Katrs sacensību dalībnieks pēc finiša saņems 15. Vienības velobrauciena piemiņas medaļu un, lai atgūtu spēkus, varēs nobaudīt "Herkulesa" auzu pārslu putru, kā arī veldzēties ar "Montavit" minerālūdeni. Sacensību laikā velosipēdu tehnisko apkalpi nodrošinās veloveikals "TREK".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu