UEFA Čempionu līgas neveiksminieks Kariuss karjeru turpinās Turcijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vēl maija beigās rupjas kļūdas UEFA Čempionu līgas finālā pieļāvušais vācu vārtsargs Loriss Kariuss no Anglijas futbola kluba "Liverpool" izīrēts Turcijas vienībai Stambulas "Bešiktaš".

Pašlaik 25 gadus vecais Kariuss izīrēts "Bešiktaš" būs šo un nākamo sezonu.

Vārtsargs Stambulā ieradās sestdienas vakarā, kur viņu ar sirsnīgām emocijām sagaidīja kvēlākie "Bešiktaš" līdzjutēji.

Maijā "Liverpool" komanda UEFA Čempionu līgas finālā ar 1:3 piekāpās Spānijas grandam Madrides "Real", bet šajā atbildīgajā cīņā divas ļoti rupjas kļūdas pieļāva Kariuss, kurš lielā mērā liedza vienībai pacīnīties par Eiropas klubu prestižāko trofeju.

Pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas finālā Kariuss saņēma arī nāves draudus, tomēr vārtsarga kļūdās pēcāk tika vainots smadzeņu satricinājums.

Tāpat Vācijas futbolists bez rupjām kļūdām neiztika arī pirmssezonas pārbaudes spēlēs. Šovasar "Liverpool" par 72,5 miljoniem eiro no Itālijas kluba "AS Roma" iegādājās brazīliešu vārtsargu Alisonu, līdz ar to Kariuss zaudēja savu vietu Liverpūles vienības vārtos.

Kariusam līgums ar "Liverpool" komandu ir spēkā līdz 2021.gadam. Liverpūles vienībai viņš pievienojās 2016.gadā, pirms tam pārstāvot Vācijas bundeslīgas komandu "Mainz 05".

"Bešiktaš" pagājušajā sezonā Turcijas čempionātā ieņēma ceturto vietu. Pēc sezonas komandu pameta pamatvārtsargs Fabri, kurš pievienojies Anglijas premjerlīgas klubam Londonas "Fulham".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu