Makdeivids: Vienmēr esmu teicis, ka vēlos gūt vairāk vārtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makdeivids
Konors Makdeivids Foto: Cole Burston/TT NYHETSBYRÅN

Edmontonas "Oilers" zvaigzne Konors Makdeivids neslēpj, ka gaidāmajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā vēlas būt vēl rezultatīvāks nekā iepriekšējā. 

"Vienmēr esmu teicis, ka vēlos gūt vairāk vārtu. Vienmēr to esmu vēlējies," "Sportsnet" citēts Makdeivids, kurš ar Kanādas izlasi neilgi pirms pasaules čempionāta šogad viesojās Rīgā. "Uzskatu, ka protu piespēlēt, veidot kombinācijas, bet noteikti padodas gūt arī vārtus."

Iepriekšējā sezonā "Oilers" komanda Rietumu konferences kopvērtējumā ieņēma 12. pozīciju un Stenlija kausa izcīņai nekvalificējās. 

"Iepriekšējās sezonas izskaņā uzlaboju savas prasmes gūt vārtus un ceru, ka turpināšu mest ripas pretinieka vārtos arī nākamajā sezonā," sacīja Makdeivids. "Vienmēr ir iespējas kļūt vēl bīstamākam un dinamiskākam. Ceru, ka man tas izdosies."

2017./2018. gada regulārajā turnīrā Makdeivids kļuva par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Viņš izcēlās ar 41 vārtu guvumu un 67 rezultatīvām piespēlēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu