Janičenoka 18 punkti un otrā uzvara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: orlandino.it

Būtisku ieguldījumu "Upea Capo d'Orlando" sezonas otrajā uzvarā ir devis Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Kristaps Janičenoks, kurš kļuva par rezultatīvāko savā komandā un palīdzēja izbraukumā apspēlēt "Air Avellino".

Vakar "Upea Capo d''Orlando" beidzot pārtrauca ieilgušo zaudējumu sēriju, viesos ar 84:78 pārspējot "Air Avellino" komandu, un viens no šīs uzvaras galvenajiem varoņiem bija tieši Janičenoks.

Spēlē piedaloties rekordilgas 32 minūtes, Kristaps pirmoreiz sezonā kļuva par rezultatīvāko komandas spēlētāju ar 18 punktiem (3p 2/5, sm 8/8), kā arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Janičenoka sezonas punktu gūšanas rekords vienā spēlē ir 22 punkti.

Uzvaru "Upea Capo d''Orlando" komandai deva tieši Janičenoka nevainojamā precizitāte no soda metienu līnijas spēles izskaņā. Ar vidēji spēlē gūtiem 13,7 punktiem latviešu uzbrucējs ir trešais rezultatīvākais savā komandā.

Ar divām uzvarām "Upea Capo d''Orlando" tagad ir pakāpusies uz 14. vietu 18 komandu konkurencē.

Otro pozīciju ieņem Trevizo "Benetton", kas savā laukumā vakar ar 89:83 pārspēja "Carpisa NA". Ernests Kalve laukumā neizgāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu