Somijas hokeja viesuļvētra Sprukts (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hpk.fi

Latvijas hokeja izlases centra uzbrucējs Jānis Sprukts sestdien Somijas Augstākās līgas čempionāta spēlē guva vienus vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli, palīdzot Hēmenlinnas HPK komandai ar 6:1 sagraut "Ilves".

Sprukts otrās trešdaļas sākumā panāca izlīdzinājumu 1:1, un tie bija viņa astotie vārti sezonā. HPK komandā viņš tagad ir gan labākais snaiperis, gan arī rezultatīvākais spēlētājs ar 12 punktiem.

Arī Somijas meistarsacīkšu kopvērtējumā uzvārds Sprukts turpina celties uz augšu, un šobrīd Jānis jau ir kļuvis par sesto rezultatīvāko Somijas hokeja līgas spēlētāju.

Līderis Janne Hauhtonens (Helsinku IFK) pagaidām gan šķiet neaizsniedzams - 20 punkti...

Latvijas izlases centrs pēdējās četrās Somijas čempionāta spēlēs ir guvis vismaz pa vieniem vārtiem. Sestdienas mača izskaņā viņš asistēja komandas biedram sesto vārtu guvumā un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni.

Pie vienas rezultatīvas piespēles šajā spēlē tika arī otrs HPK komandas latvietis aizsargs Kaspars Astašenko, kuram tas bija pirmais punkts jaunajā komandā.

Somijas čempionāta kopvērtējumā Hēmenlinnas komanda ar 32 punktiem 14 spēlēs atrodas otrajā vietā, tikai divus punktus zaudējot "Tappara" vienībai, ar kuru HPK 25. oktobrī tiksies izbraukumā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu