Kambala atgriežas Turcijā ar uzvaru (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc divu gadu pārtraukuma atgriežoties Turcijas basketbola meistarsacīkstēs, Latvijas basketbolists Kaspars Kambala savu debiju "Fenerbahce" komandas rindās atzīmēja ar uzvaru sezonas ievadā. Pirmo panākumu Vācijas Bundeslīgā vakar izcīnīja arī Uvis Helmanis un "GHP Bamberg".

Stambulas "Fenerbahce" sezonas pirmajā spēlē ļoti pārliecinoši ar 94:61 uzvarēja "Beykozspor", un Kambala uzvarētāju labā guva deviņus punktus.

Gandrīz 23 minūšu laikā viņš realizēja čerus no septiņiem divpunktu metieniem, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

Divas sezonas no 2001. līdz 2003. gadam Latvijas centrs spēlēja citā Stambulas komandā "Efes Pilsen", kļūstot par Turcijas čempionu.

Vācijas Bundeslīgā pirmo uzvaru jaunajā sezonā izcīnīja pagājušās sezonas čempioni GHP "Bamberg", kas ar 81:64 pieveica "Karlsruhe" vienību.

Latvijas izlases uzbrucējs Uvis Helmanis uzvarētāju labā iemeta septiņus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu