Vītols rezultatīvi debitē Spānijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas izlases aizsargs Aigars Vītols vakar sekmīgi debitēja vienā no Eiropas spēcīgākajām basketbola līgām Spānijas ACB. Viņa jaunā komanda "Alta Gestion Fuenlabrada" pirmajā spēlē zaudēja, taču Vītols sev doto iespēju izmantoja atzīstami.

"Alta Gestion Fuenlabrada", kas šajā sezonā atgriezusies Spānijas basketbola elitē, vakar ar 71:82 savā laukumā zaudēja Alikantes "Etosa", bet Vītols savā pirmajā spēlē laukumā bija gandrīz 16 minūtes.

Bijušais "BK Ventspils" kapteinis iemeta savu vienīgo divpunktu metienu, trāpīja divus no četriem trīspunktniekiem, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Tajā pašā laikā ar pirmo uzvaru jau var lepoties Latvijas izlases centrs Kaspars Cipruss, lai gan viņa ieguldījums "Caja San Fernando" uzvarā pār "Llanera Menorca" (106:102) bija daudz pieticīgāks - septiņas minūtes bez metieniem pa grozu.

Pagājušās sezonas Spānijas čempioni Madrides "Real" izbraukumā ar 74:78 zaudēja "Akasvayu Girona", bet "Barceona" ar 73:66 izbraukumā apspēlēja "Forum Valladolid". Huans Karloss Navarro - septiņi punkti, divas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu