Cirka izrāde Ronaldo gaumē Madridē (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas kluba "Alaves" īpašnieks Dmitrijs Pitermans trīs Madrides "Real" brazīliešu futbolistus pēc savdabīgas gūto vārtu svinēšanas nosaucis par klauniem.

Svētdien abu komandu savstarpējā mačā Spānijas čempionātā "Real" uzvarēja ar 3:0. Brazīliešu uzbrucējs Ronaldo, kas guva divus vārtus šajā spēlē, pēc tiem, priecājoties par panākumu, nogūlās laukumā uz muguras un gaisā tirināja rokas un kājas. Viņam piebiedrojās arī komandas biedri Robertu Karlušs un Robinju.

"Viņiem laikam bija jautri tēlot baltā tērpušos tarakānus, bet izskatījās smieklīgi. Ja tā darītu "Alaves" spēlētāji, es liktu pārbaudīt, vai viņiem viss kārtībā ar galvu," preses konferencē sacīja Pitermans. "Viņi uzvedās kā cirka klauni."

Ronaldo pēc mača atklāja, ka šāda savdabīga izrāde bijusi vienošanās starp viņu un dažiem draugiem. "Es biju apsolījis to izdarīt, ja gūšu vārtus iepriekšējā mačā, bet Bilbao "Athletic" neiesitu, tāpēc tas notika pret "Alaves". Nekā vairāk tur nav," piebilda futbolists.

Pēc Ronaldo un viņa draugu vienošanās tiem tagad ar futbolistu būs jāiet vakariņās uz restorānu, tērptiem sieviešu drānās.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu