Galacticos atspēlējas un uzvar (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc diviem zaudējumiem uzvaru Spānijas pirmās divīzijas futbola čempionāta spēlē ceturtdien izcīnīja slavenais Madrides "Real", kas, spēlējot mazākumā, ar 3:1 pārspēja Bilbao "Athletic".

Ļoti neveiksmīgi savu debijas maču "Real" rindās aizvadīja Anglijas izlases aizsargs Džonatans Vudgeits, kurš gan Madrides komandai pievienojās jau pagājušā gada augustā.

25. minūtē Vudgeits raidīja bumbu savos vārtos, bet 66. minūtē nopelnīja otro dzelteno kartīti un tika noraidīts.

Pēc Vudgeita "gūtajiem" vārtiem "Real" izlīdzinājumu panāca tikai 53. minūtē, kad precīzs bija brazīlietis Robinju. Neilgi pirms Vudgeita noraidīšanas Rauls vadībā izvirzīja "Real", bet 69. minūtē viņš guva savus otros vārtus un nodrošināja slavenajam klubam uzvaru.

Madrides komandai tā bija pirmā uzvara pēc diviem zaudējumiem Spānijas čempionātā. Turnīra kopvērtējumā Madrides "Real" tagad ar sešiem punktiem ieņem piekto pozīciju.

Līderpozīcijās ar deviņiem punktiem ir Vigo "Celta", kamēr čempioni "Barcelona" ar pieciem punktiem ieņem tikai piekto vietu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu