Valmierā notiks “NOKIA TUSA” tūres trešais pasākums (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 23.jūlijā, pulksten 11 Valmieras pilsētas Dīvaliņa pļavās notiks ekstrēmo sporta veidu un mūzikas pasākums „NOKIA MINI TUSS”, kas ir trešais tūres pasākums. Pasākums norisināsies gaisa balonu festivāla „LMT kauss” ietvaros.

No 19.jūnija līdz 6.augustam ekstrēmo sporta veidu klubs “INK SNB” rīko trīs šādus pasākumus – Rīgā, Liepājā un Valmierā. Šie Mini pasākumi ir iesildīšanās pirms lielā un nu jau tradicionālā “NOKIA EXTREME TUSA”, kas šogad norisināsies 6.augustā Ventspilī.

Otrās tūres ietvaros Valmierā jau šīs nedēļas nogalē ir paredzētas atlases sacensības BMX frīstaila disciplīnā "Dirt Jump". Septiņi labākie izcīnīs tiesības piedalīties “Nokia Extreme Tusā”. BMX frīstailistu izpildītie akrobātiskie lēcieni pa tramplīnu parasti ir viena no skatāmākajām un aizraujošākajām pasākuma daļām, kas ļauj baudīt gan lidojuma sajūtu, gan adrenalīnu, gan līdzi jušanas prieku.

Pasākuma teritorijā tiks uzbūvēta sešus metrus augsta estakāde, kura tiks nosegta ar biezu sniega kārtu – apmēram 6 tonnu sniega, lai sportisti varētu izpildīt dažādus trikus uz speciāli izgatavota „slaida” (konstrukcijas no finiera un dzelzs caurulēm). Snovbordistu sacensībās “Snow Rail Jam” norisināsies komandu cīņa starp Valmieras snovborda grupējumu „Baltie bērzi” un Rīgas Snovborda skolas audzēkņiem.

Tusiņā koncertēs grupas no radio SWH „Priekšnama” – “Morning After”, „Cacophonics” un „Greenfield”. Muzikālo noskaņojumu radīs DJ Krī un OLEGS.

Pasākumā tiks atklātas "Nokia" un "Fructis Style" ekstrēmā stila darbnīcas, kur katrs varēs iegūt stilīgu body art zīmējumu uz jebkuras ķermeņa daļas vai pārtapt par panku. Pasākumā darbosies "Nokia" paparaci meitenes, kas, bruņotas ar jaunākajiem "Nokia" telefoniem, fotografēs ikvienu, kas redzams pasākumā un ir ieguvis jaunu stilu ekstrēmajās stila darbnīcās. Visas "Nokia" paparaci fiksētās bildes būs pieejamas "Nokia" galerijā, un apmeklētāji tās saņems kā dāvanu.

Pasākuma ģenerālsponsors - NOKIA Pasākumu atbalsta: radio SWH, SWH ROCK, “Neatkarīgā Rīta Avīze” un TVNET.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu