Taisons: "Viss, es aizeju" (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozi slavenais amerikāņu boksa smagsvars Maiks Taisons sestdien piedzīvoja sakāvi cīņā ar mazpazīstamo Īrijas bokseri Kevinu Makbraidu un pēc cīņas paziņoja par profesionālās karjeras beigšanu.

Septiņu raundu ilgā cīņa tika pārtraukta pirms pēdējā raunda, un Taisonam tika piešķirts tehniskais zaudējums.

Cīņu daudz aktīvāk iesāka Taisons, taču sestajā raundā slavenais bokseris bija jau ļoti piekusis, kas izpaudās arī viņa darbībā. Vienā no epizodēm Taisons ar galvu pārsita Makbraidam kreiso aci, taču īrs pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas turpināja cīņu.

Pārtraukumā pirms pēdējā raunda Taisons pēc konsultēšanās ar savu palīgu nolēma cīņu neturpināt, un viņam tika piešķirts tehniskais zaudējums.

"Viss. Es aizeju. To man saka ne tikai sirds. Mani vienkārši vairs neinteresē cīnīšanās," pēc sakāves preses konferencē paziņoja bijušais pasaules čempions Taisons. "Es to [cīnīties ringā] vairs nevaru darīt. Es nevaru sev melot. Negribu apkaunot sportu."

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu