Helmanis un Co: laiks zeltam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau trešo gadu pēc kārtas par Vācijas basketbola Bundeslīgas čempiontitulu cīnīsies "GHP Bamberg" klubs, kurā jau trešo sezonu spēlē arī Latvijas izlases uzbrucējs Uvis Helmanis. Gluži tāpat kā pirms gada, Bambergas komandas pretinieki finālā būs Vācijas čempioni Frankfurtes "Skyliners".

Vakar pusfinālsērijas ceturtajā spēlē "GHP Bamberg" izbraukumā ar 88:56 sagrāva "Giessen 46ers" komandu un sērijā līdz trīs uzvarām triumfēja ar 3-1.

Latvijas izlases kandidāts Uvis Helmanis 22 minūšu laikā izcēlās ar deviņiem punktiem (3p 3/5), izcīnīja arī četras atlēkušās bumbas un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Jācer un jānovēl, lai tieši trešā sezona šajā komandā Helmanim noslēgtos visveiksmīgāk un lai ar trešo piegājienu beidzot izdotos izcīnīt arī Vācijas basketbola zelta medaļas.

Finālmačā līdz trīs uzvarām jau otro gadu pēc kārtas Bamberga spēlēs ar Eirolīgas komandu "Skyliners", kurai pirms gada cīņā par zelta medaļām zaudēja sīvā cīņā ar 2-3.

"Skyliners" otrajā pusfinālā ar 3-1 uzvarēja Berlīnes ALBA, kurai Bambergas basketbolisti ar 0-3 savukārt zaudēja 2003. gada finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu