Divkārtējais čempions Kriss Bošs joprojām cer atgriezties NBA

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kriss Bošs
Kriss Bošs Foto: AP/Scanpix

Savulaik viena no lielākajām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznēm Kriss Bošs joprojām cer atgriezties šajā līgā.

Pašlaik 34 gadus vecais Bošs nav spēlējis jau divarpus gadus jeb kopš brīža, kad viņa kājā tika konstatēti asins recekļi. Savukārt vēlāk tie tika novēroti arī plaušās, kā rezultātā basketbolistam nācās ārstēties slimnīcā.

Pirms gada līgumu ar Bošu pārtrauca Maiami "Heat" komanda, bet pats spēlētājs visu šo laiku nav atmetis cerību atgriezties.

"Jā, vēl joprojām domāju spēlēt NBA," medijs "Yahoo Sports" citē Boša teikto. "Protams, ja tas nenotiks līdz februārim, tas arī varētu nebūt iespējams, bet vēl joprojām ceru. Es zinu, ka vēl joprojām varu spēlēt."

Basketbolists 2014.gadā noslēdza līgumu ar "Heat" uz pieciem gadiem par kopējo summu 118 miljoni dolāru (101 miljoni eiro).

Bošs Maiami komandas rindās tobrīd bija palicis vienīgais no "Lielā trijnieka" basketbolistiem, kuri 2012. un 2013.gadā aizveda "Heat" līdz čempionu titulam. Jau 2014.gadā vienību pameta Lebrons Džeimss, bet pēc tam to izdarīja arī Dveins Veids, kurš gan vēlāk atgriezās klubā.

Bošs karjeras laikā spēlējis 11 NBA Visu zvaigžņu spēlēs. 2008.gadā viņš ASV izlases sastāvā kļuva par olimpisko čempionu.

Savas NBA karjeras laikā Bošs regulārajā čempionātā vidēji iemetis 19,2 punktus un izcīnījis 8,5 atlēkušās bumbas, kamēr izslēgšanas sacensībās viņa kontā caurmērā 15,6 punkti un 7,5 atlēkušās bumbas.

Bošs spēlējis Toronto "Raptors" un "Heat" vienībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu