Rīgas Lauvas var kļūt par "Lieldienu čempioniem"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja čempioni "Rīga 2000" šodien arī otrajā Latvijas hokeja čempionāta finālsērijas spēlē uzvarēja Ogres "ASK/Ogre", un sērijā līdz četrām uzvarām palielināja pārsvaru līdz 2-0. Atkārtot pagājušā gada panākumu rīdzinieki var jau 28. martā otrajās Lieldienās, kad Piņķos notiks sērijas ceturtā spēle.

"Rīga 2000" Vidzemes ledus hallē izcīnīja uzvaru jau otrajā spēlē pēc kārtas - šoreiz ar 4:1. Spēles pirmajā periodā rezultāts atklāts netika, bet otrās trešdaļas 16. sekundē viesus pēc aizsarga Kārļa Skrastiņa piespēles vadībā izvirzīja Mārtiņš Cipulis. Pusminūti vēlāk mājiniekiem bija lieliska izdevība panākt izlīdzinājumu, tomēr par Mārtiņa Gaiļa kavēšanu piešķirto soda metienu realizēt nespēja Aigars Razgals. Mača 33. minūtē viesi savu pārsvaru spēja palielināt, kad ar precīzu metienu izcēlās Edgars Žaltkovskis, izmantojot Ģirta Ankipāna un Jāņa Sprukta piespēles. Divus vārtus viesi guva pēdējā perioda pirmajā daļā minūtes laikā - Ogres komandas vārtsargu Edvīnu Silavnieku pārspēja Guntis Galviņš un Artis Ābols. Trešā perioda vidū goda vārtu guvuma arī laukuma saimieki - vairākumu realizēja Edijs Brahmanis. Fināls risināsies līdz četrām uzvarām - abas nākamās sērijas spēles notiks Siemens ledus hallē Piņkos 26. un 28. martā. Pirmajā mačā, kas arī notika Ogrē, "Rīga 2000" mājiniekus pieveica ar 5:1. Divus vārtus šajā spēlē guva Skrastiņš, bet pa reizei izcēlās Sprukts, Martins Roušeks un Žaltkovskis. Ogres kluba rindās precīzs bija Romāns Glazkovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu