Skrastiņš un Co liek uz lāpstiņām nogurušos "bebrus"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja čempionāta finālsērijas pirmajā spēlē Latvijas čempioni "Rīga 2000" šodien izbraukumā pārliecinoši ar 5:1 uzvarēja Ogres "ASK/Ogre" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0.

Realizējot vairākumu, pirmos vārtus finālsērijā guva Jānis Sprukts, bet rīdzinieku pārsvaru līdz pirmā perioda beigām dubultot spēja Kārlis Skrastiņš. Abu vārtu guvumā asistēja Rodrigo Laviņš.

Otrā perioda vidū Skrastiņš, realizējot vairākumu, panāca jau 3:0, bet trešdaļas beigās Rīgas komandas čehu leģionārs Martins Roušeks viesu pārsvaru palielināja līdz četriem vārtiem. Vēl vienus vārtus "Rīga 2000" spēja gūt mača pēdējā periodā - precīzs bija Edgars Žaltkovskis. Goda vārtus mājinieki guva tikai priekšpēdējā minūtē - tie Romāna Glazkova rēķinā -, tomēr visā mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja pagājušā gada čempioni, sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Latvijas čempioni šogad tiek noteikti sērijā līdz četrām uzvarām. Otrais mačs norisināsies ceturtdien pulksten 19.00 turpat Ogrē, bet trešā un ceturtā finālsērijas spēle tiks aizvadīta "Siemens" hallē Piņķos 26. un 28. martā. "Rīga 2000" un Ogres hokejisti Latvijas čempionāta finālā tikās arī pirms gada, kad sērijā līdz divām uzvarām "Rīga 2000" uzvarēja ar 2-0 (5:3 un 4:3).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu