Warriors negaidītā uzvara pār Sakramento Kings

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien bez latvieša Andra Biedriņa sastāvā izcīnīja Goldensteitas "Warriors", kas izbraukumā ar 98:94 pieveica Sakramento "Kings".

Kā zināms, Biedriņš joprojām atrodas savainoto basketbolistu sarakstā un nepiedalās NBA spēlēs. "Warriors" tā bija devītā uzvara 27 mačos. Rezultatīvākais "Warriors" rindās ar 26 punktiem bija Džeisons Ričardsons. Viņa kontā arī sešas atlēkušās bumbas, piecas pārtvertas pretinieku piespēles un četras rezultatīvas piespēles. Trojs Mērfijs "Warriors" sastāvā izcēlās ar 19 punktiem un 13 atlēkušām bumbām. "Kings" labā 28 punktus guva Kriss Vēbers, bet 18 punktus - Predrags Stojakovičs. Jaunu Nacionālās basketbola asociācijas rekordu vakar sasniedza Fīniksas "Suns" aizsargs Stīvs Nešs, kurš jau 11.spēlē pēc kārtas izdarījis vismaz 10 rezultatīvas piespēles. Pagājušajā naktī Nešs guva 18 punktus un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles, palīdzot "Suns" ar 106:94 pārspēt Toronto "Raptors" un gūt 11.uzvaru pēc kārtas. Iepriekšējais šis rezultatīvo piespēļu rekords piederēja leģendārajam Maģiskajam Džonsonam. Viņš 1986.-1987.gada sezonā divreiz 10 spēlēs pēc kārtas izdarīja vismaz 10 rezultatīvas piespēles. "Suns" komanda pēdējā 21 spēlē ir piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu. "Suns" ar 27 spēlēs gūtajām 24 uzvarām ir NBA kopvērtējuma pārliecinoša līdere. Citās spēlēs: Ņujorkas "Knicks" - Šarlotes "Bobcats" 91:82, Klīvlendas "Cavaliers" - Ņūorleānas "Hornets" 100:91, Milvoki "Bucks" - Čikāgas "Bulls" 99:92, Sanantonio "Spurs" - Bostonas "Celtics" 107:90, Minesotas "Timberwolves" - Vašingtonas "Wizards" 109:74, Hjūstonas "Rockets" - Losandželosas "Clippers" 96:79, Denveras "Nuggets" - Dalasas "Mavericks" 88:102.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu