Denijs Viljamss draud necīnīties ar Vitāliju Kļičko, ja viņam liks nodzīt bārdu (2)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brits Denijs Viljamss draud nepiedalīties cīņā ar ukraini Vitāliju Kļičko par pasaules čempiona titulu smagajā svarā Pasaules boksa padomes (WBC) versijā, ja viņam liks nodzīt bārdu.

"Ja man liks to nodzīt vai kaut apgriezt, es necīnīšos," britu izdevums "Daily Telegraph" citē pārliecināto musulmani Viljamsu. Trešdien Nevadas štata sporta komisija aplūkos britu boksera bārdu, lai noskaidrotu, vai tā varētu viņam dot kādas priekšrocības mačā ar Kļičko. "Ja tiks noskaidrots, ka bārda ir par asu, tad bokserim tiks lūgts to apcirpt," norādīja Nevadas štata sporta komisijas vadītājs Marks Retners. Kļičko pārstāvji gan draudus, ka cīņa varētu nenotikt, nopietni neuztver. "Mums nav nekādu iebildumu, ja vien viņa cimdā nebūs paslēpts, piemēram, pakavs," atzinis kāds ukraiņa pārstāvis. Vitālijs Kļičko pasaules čempiona titulu WBC versijā cīņā ar Viljamsu aizstāvēs 11.decembrī Lasvegasā. Mačs notiks "Mandalay Bay" kazino Lasvegasā. Bijušais Lielbritānijas un Eiropas čempions Viljamss jūlijā negaidīti nokautēja bijušo pasaules čempionu smagajā svarā amerikāni Maiku Taisonu, tādējādi iegūstot tiesības mēroties spēkiem ar Kļičko.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu