Nākamnedēļ sāksies Studentu basketbola līgas trešā sezona (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamnedēļ, 1.novembrī, ar pagājušās sezonas čempionvienības Rīgas Tehniskās universitātes un jaunpienācēju Rīgas Stradiņa universitātes komandu spēli sāksies Studentu basketbola līgas (SBL) trešā sezona, šodien notikušajā preses konferencē pavēstīja SBL valdes priekšsēdētājs Sandijs Baškevics.

Šosezon SBL startēs desmit vienības - Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA), Rīgas Ekonomikas augstskola (REA), Baltijas Krievu institūts (BKI), Latvijas Policijas akadēmija (LPoA), Banku augstskola (BA), Latvijas Universitāte (LU), Rīgas Stradiņa universitāte (RSU), Biznesa augstskola "Turība" (BAT) un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RSEBAA). Kā atklāja Baškevics, galvenās izmaiņas, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, ir tās, ka SBL mačos varēs piedalīties spēlētāji arī no Latvijas basketbola līgas (LBL) un Latvijas Basketbola amatieru līgas (LBAL). Regulārais SBL čempionāts norisināsies divu apļu turnīrā. Ceturtdaļfinālā iekļūs astoņas regulārā čempionāta labākās komandas, kas divu spēļu summā noskaidros "Final Four" dalībniekus. "Final Four" spēles norisināsies 2005.gada aprīļa vidū, bet aprīļa beigās notiks sezonas noslēguma pasākums un "Zvaigžņu spēle". Šodien tika aizvadīta arī draudzības spēle, kurā SBL organizatoru komanda ar 72:59 pārspēja žurnālistu vienību. SBL komandu šoreiz pārstāvēja līgas klubu treneri.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu